Gebruik documenten


Beste bezoeker,

je mag van mij de documenten die je hier vindt, vrij gebruiken in je eigen klas (of thuis). Wel zou ik het appreciƫren dat je mijn naam of de link naar mijn blog vermeld bij je bronnen. Zo vinden ook mensen die jou documenten zien de weg naar deze blog.

Zie je op mijn blog een document dat je graag zou hebben? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in!

Heel erg bedankt!

donderdag 1 januari 2015

Gelukkig nieuwjaar!!!

Ik wil iedereen alvast een geweldig 2015 wensen! Gelukkig nieuwjaar allemaal!
Bij een nieuw jaar horen ook nieuwe (goede) voornemens. Ik nam mezelf ook enkele zaken voor. Mijn goede voornemens vind je hier, je mag gerust je eigen voornemens hieronder aan me laten weten. Misschien vind je zelfs wel inspiratie voor je eigen voornemens?

Hier volgt mijn lijstje, in 2015 wil ik...

... meer boeken lezen.
En dan wil ik hier natuurlijk ook vertellen over de boeken die ik lees. Ik heb al geblogd over het boekenfestijn, daar ga ik dit jaar waarschijnlijk ook weer heen. Ik ga nog andere boekenverkopen zoeken waar je goedkoop boeken kan kopen, maar ook wil ik (weer) regelmatig naar de bib gaan om er een (goed) boek uit te zoeken om me in te kunnen verdiepen. Op die manier kan ik ook even ontsnappen aan al het werk en me even ontspannen.

... elke dag een blogbericht posten.
Het voorbije jaar heb ik dit niet altijd gedaan. Dan postte ik elke dag, dan om de twee dagen, dan een hele tijd niets, ... . Dit jaar wil ik het anders (beter) doen, ik ga proberen om elke dag iets te posten. Of toch bijna. Ik ga mezelf wat ademruimte geven en wil proberen om in 2015 toch wel 300 blogberichten te posten. Dat zijn er veel, heel veel, maar ik hoop dat ik er ga komen. :)

... eindelijk wat projecten afwerken/uitvoeren.
Ik zeg al lang dat ik wil leren haken, dat ik bewegingstussendoortjes aan het maken ben, dat ik hoekenwerk aan het maken ben, ... en dit wil ik in 2015 eindelijk ook eens afwerken. Ik wil een grote map maken met de hoekenwerkfiches (voor de leerlingen) en het nodige materiaal. Verder wil ik bij dat hoekenwerk ook nog hoekenwerkfiches voor de leerkracht maken met de doelen erbij die met die oefeningen worden bereikt. Ook wil ik (eindelijk) die tussendoortjes afhebben. En EINDELIJK eens iets haken (misschien iets om in de klas te gebruiken?).

Zo, dit zijn mijn goede voornemens voor dit jaar. Ik ben benieuwd wat de jouwe zijn, laat ze gerust weten in een reactie.

Veel plezier en gezondheid gewenst in het nieuwe jaar!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter