Gebruik documenten


Beste bezoeker,

je mag van mij de documenten die je hier vindt, vrij gebruiken in je eigen klas (of thuis). Wel zou ik het appreciƫren dat je mijn naam of de link naar mijn blog vermeld bij je bronnen. Zo vinden ook mensen die jou documenten zien de weg naar deze blog.

Zie je op mijn blog een document dat je graag zou hebben? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in!

Heel erg bedankt!

vrijdag 13 maart 2015

Een nieuwe website ontdekt: the imagination box

Ik was woensdagavond op zoek naar leuke knutselactiviteiten rond Pasen. Ik had al een activiteit bedacht, maar deze heeft nogal veel droogtijd nodig, ook wil ik steeds maar 8 leerlingen aan de tafels laten zitten om met de behangerslijm aan de slag te gaan. Daarom zocht ik dus voor de overige 8 leerlingen en voor de tijd dat alles aan het drogen is leuke activiteiten.

Ik kwam op Pinterest vaak dezelfde website tegen, werkblaadjes van the imagination box. Een leuke website. Je kan er gratis blaadjes afhalen die de kinderen moeten inkleuren, niet zo heel creatief, maar ze leren wel contrasterende kleuren kennen en kunstenaars zoals Andy Walhol. Op deze site staan heel leuke werkjes, niet alleen voor Pasen maar voor diverse thema's. Vaak zijn de blaadjes naar analogie van ... Er hoort ook een blog bij met nog andere knutsels.

De website (of blog) gaat vooral over knutselen.
Ga hem zeker eens uitchecken, dat ga ik ook nog wat vaker doen!

http://www.theimaginationbox.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter