Gebruik documenten


Beste bezoeker,

je mag van mij de documenten die je hier vindt, vrij gebruiken in je eigen klas (of thuis). Wel zou ik het appreciƫren dat je mijn naam of de link naar mijn blog vermeld bij je bronnen. Zo vinden ook mensen die jou documenten zien de weg naar deze blog.

Zie je op mijn blog een document dat je graag zou hebben? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in!

Heel erg bedankt!

woensdag 1 maart 2017

Google Agenda

We hebben allemaal een druk leven. Werken, thuis nog voor school werken, vergaderingen, avondschool, kinderen die naar een sportschool moeten, ... Ik gebruik Google Agenda om mezelf te organiseren. Ik vind het overzichtelijk en handig in gebruik.

Ik gebruik ook kleurtjes om alles netjes aan te duiden en bij te houden. Zo zie ik in een oogopslag welke activiteiten ik heb gepland. Plan ik in om voor school te werken, dan zet ik gewoon een blokje in de agenda met als titel 'Werktijd'. In de juiste kleur weet ik dat ik dan voor school wil werken. Wat ik dan juist zal doen? Dat staat niet volledig vast, ik vertel je later deze week hoe ik dat aanpak.

Heeft je partner ook een drukke agenda? Wanneer hij/zij ook de agenda van Google gebruikt, kan je hem delen met elkaar. Zo zie je ook in een oogopslag wanneer je geliefde weg is of thuis is. Ik en mijn vriend gebruiken deze agenda en zijn er beiden zeer tevreden van!

Is er een activiteit voorbij? Google maakt de kleur van deze activiteit lichter, zo kun je je goed op vandaag concentreren als je agenda openstaat op een week. Je kan ook een aangepaste versie toevoegen, naast een week- en maandoverzicht. Ik voegde een overzicht van drie dagen toe.Vele groetjes en veel planplezier met Google Agenda!
Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter