Gebruik documenten


Beste bezoeker,

je mag van mij de documenten die je hier vindt, vrij gebruiken in je eigen klas (of thuis). Wel zou ik het appreciƫren dat je mijn naam of de link naar mijn blog vermeld bij je bronnen. Zo vinden ook mensen die jou documenten zien de weg naar deze blog.

Zie je op mijn blog een document dat je graag zou hebben? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in!

Heel erg bedankt!

maandag 21 april 2014

Werkbundel APRIL

Vandaag maakte ik het werkboekje van April voor mijn leerlingen van het tweede leerjaar. Ze kregen minder werkblaadjes dan in het maartboekje, maar april duurt ook niet lang meer ;-). Ik heb er oefeningen ingestoken op de maaltafels, plus- en min tot 100, oefeningen op het vorige/volgende tiental, maar ook spelling, woorden met -ng/-nk, ei/ij. Er zit een robot in, hierbij vullen ze hun naam in, favoriete eten, kleur, dier, ... En als laatste hebben ze nog twee kleurplaten. De laatste kleurplaat is een Afrikaans masker, het jaarthema van de school is Afrika en het project begint morgen!

Hier een blikje op het aprilboekje:


Ik probeer zowel op het voorblad als op de werkbladen wat prentjes te zetten die de lln achteraf ook nog kunnen inkleuren. Dat vinden ze wel leuk. Ook de titel van het boekje zijn 'open' of 'witte' letters, zodat de leerlingen deze nog kunnen inkleuren en hun boekje kunnen personaliseren.

De spinnetjes zijn werkjes die de lln. moeten maken, de smileys mogen ze maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter