Gebruik documenten


Beste bezoeker,

je mag van mij de documenten die je hier vindt, vrij gebruiken in je eigen klas (of thuis). Wel zou ik het appreciƫren dat je mijn naam of de link naar mijn blog vermeld bij je bronnen. Zo vinden ook mensen die jou documenten zien de weg naar deze blog.

Zie je op mijn blog een document dat je graag zou hebben? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in!

Heel erg bedankt!

donderdag 24 juli 2014

Nieuwe pagina: films

Ik stel jullie nu al mijn nieuwe pagina voor: FILMS.

Via deze pagina kunnen jullie ook de filmbeschrijvingen lezen van de films die ik zag. Op deze pagina staat enkel de beschrijving van het verhaal en enkele acteurs die meespelen. Voor een meer gedetailleerd bericht, zal je dus naar het blogbericht zelf moeten gaan. Om het wat gemakkelijker te maken, plaatste ik bij elke film ook de filmposter (als je die in het blogbericht ook terug kon vinden).

De films die ik het eerste zag (sinds ik mijn blog heb), staan onderaan. Elke nieuwe (of pas geziene) film komt bovenaan de pagina te staan. Dit leek me beter. Waarom weet ik zo niet echt.

De pagina zelf staat nog niet online, die komt straks, of morgen. Dit bericht heb ik eventjes van tevoren geschreven. Ik ben vandaag net terug uit vakantie, dus daar hoor je zeker ook nog wel meer over, de komende tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter